Bosbrasserie in de Sluis - Bezoekerscentrum NP de Maasduinen

icon-facebook icon linkedin icon-google-plus

Bosbrasserie

bosbrasserie

bosbrasserie-01

 

  

 

  

tn  MG 0030-2

 

 imagesTOOOBDTA

 

Puro...... onze koffieLogo Puro

Een geurige belevenis.....

Koffie is bij ons meer dan gewoon koffiedrinken. Koffie moet een belevenis zijn. Daarom besteden wij extra veel aandacht aan het maken van een perfect kopje koffie. Of dit nu een Caffé Créme, een Espresso, een Cappuccino, een Latte Macchiato of één van onze andere specialiteiten is, onze barista zal deze met veel aandacht en liefde voor u bereiden. 
Omdat we graag met producten werken die zo veel mogelijk duurzaam en met respect voor mens en natuur geteeld worden hebben we gekozen voor koffiebonen van Puro. Deze bonen hebben zowel het Fairtrade als het Rainforest certificat. 
Voor het bereiden van de Caffè Crème gebruiken we een iets lichter gebrande Noble melange bestaande uit 100% Arabicabonen. Voor de espresso en de cappuccino gebruiken we de Fuerte melange branding. Dit vraagt wat meer smaak en kracht en daarvoor gebruiken we een donker gebrande melange met ca. 10% Robustabonen. 
Wilt u onze koffie ook thuis eens proberen? Dat kan, wij hebben ook verpakte koffiebonen in kilo verpakking om mee te nemen.

Wandelbrug Reindersmeer

 

 

 

 

 

 

tn terrasaanzicht

Gulpener...... ons bierGulpener 3

Voor onze bierbrouwer zijn we uiteraard in de provincie Limburg gebleven. De Gulpener Bierbrouwerij is constant op zoek naar manieren van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dit sluit natuurlijk erg goed aan bij onze opvattingen over natuur en milieu. De Gulpener Bierbrouwerij produceert zo milieuvriendelijk mogelijk met grondstoffen die alleen van Limburgse bodem komen. 
Samen met 62 Limburgse boeren wordt er b.v. op 500 hectare brouwgerst, tarwe, rogge en spelt op milieuvriendelijk wijze verbouwd.Eveneens verbouwt Roger Wouters op 3 hectare grond de Limburgse hop. 
Samen met het door mergel gezuiverde water uit de eigen bronnen, brouwt brouwmeester Jan Willem den Hartog daar de echte Limburgse Gulpener bieren van.